Tervetuloa osastollemme B-238 Sähkö Valo Tele AV 2024 messuille 7.-9.2.2024 Jyväskylään.

Pohjoismaiden suurimmat sähköalan messut järjestetään 7.−9.2.2024 Jyväskylässä, Paviljongissa. Jyväskylässä joka toinen vuosi järjestettävät Sähkömessut ovat toimineet alan tärkeimpänä kohtaamispaikkana jo yli 40 vuoden ajan.

Sähkö Valo Tele AV on koko toimialalle kaupallisesti tärkeä ja odotettu sosiaalinen tapahtuma. Alan tärkeimmille messuille kokoontuvat kaikki toimittajat, asiakkaat ja yhteistyökumppanit.

Tervetuloa arvostetuille ammattimessuille, jossa tapaat kollegat, löydät uusimmat tuotteet ja ratkaisut sekä päivität osaamisesi ja parannat yrityksesi tuottavuutta!

Sähkömessut tarjoavat kävijöilleen ainutlaatuisen kokonaiskuvan alan trendeistä sekä uusista teknologioista ja toimijoista.

Esittelemme osastollamme laajasti tarjoamiamme kuuloesteettömyyteen liittyviä asiantuntijapalveluja.

Tilaa ilmainen messulippu Sähkö Valo Tele AV 2024 messuille 

Voit tilata kutsun Sähkö-Valo-Tele-AV 2024 messuille täyttämällä yhteystietosi alla oleviin kenttiin. Lähetämme sinulle linkin ja koodin, jolla voit rekisteröityä messuille ja tulostaa pääsylippusi. Voit halutessasi samalla tilata kutsun myös kutsuvierasiltaan ke 7.2. klo 17.00. Tarvitset molemmat liput, jos haluat osallistua sekä messuille että kutsuvierasiltaan. HUOM! Sinun tulee sallia evästeet, jotta voit käyttää tätä kaavaketta.

Tervetuloa messuille!