Kittilän seurakunta käytti korona-aikaa kuulolaitteen käyttäjien hyväksi

Kittilän seurakunta päätti hyödyntää koronan aiheuttaman hiljaisen ajan kiinteistöissään ja laittaa seurakunnan kuuloesteettömyysasiat kerralla kuntoon.

Kittilän kirkossa kuulee kuulolaitteella hyvin

Kittilän kirkon 50 vuotta vanha induktiosilmukkakaapelointi heräsi uuteen eloon nykyaikaisella tehokkaalla vahvistimella ja standardin mukaisilla säädöillä ja nyt kuulolaitteen käyttäjät kuulevat kirkossa hyvin. Hyvin tehty silmukkakaapelointi on käytännössä lähes ikuinen, mutta elektronisena laitteena silmukkavahvistin vanhenee 15-30 vuodessa ja se pitää uusia. 

Kuuluvuuskartan avulla löytyy nyt helposti parhaat paikat kuulolaitteen käyttäjille. Katso https://kuulokuvat.fi/fi/view/747/830/1647

Uusi silmukkajärjestelmä Marian kappeliinMarian kappeli

Suunnittelimme ja rakensimme kappeliin induktiosilmukan, jossa on myös estosilmukkaratkaisu. Tämä ratkaisu varmistaa sen,  että sähkökitarat eivät aiheuta enää induktiivista kiertoa induktiosilmukan kautta. Nyt kuuluvuus tässä Sirkassa Levin eturinteen juurella olevassa suositussa turistikappelissa ja esiintymispaikassa hyvä. Silmukan toiminta tietenkin Qlu-kartoitettiin ja kuuluvuuskartat löytyvät kirkosta ja kuulokuvat -palvelusta.

Kun menet kappeliin oikealla puolella seinällä on aktiivinen T-merkki. Kun merkin korva palaa tasaisen vihreänä voit olla varma että silmukka toimii ja puhuja puhuu mikrofoniin. 

Kittilän siunauskappelissa puheet kuuluvat selkeästi

Kittilän siunauskappelin varustimme myös induktiosilmukalla ja mahdollistimme näin monen kuulolaitetta käyttävän kuulemisen läheisensä viimeisellä saattomatkalla. Katso kuuluvuuskartta osoitteesta kuulokuvat.fi -palvelusta. 


Kuuluvuuskartat opastavat parhaille istumapaikoille

Kaikki Kittilän seurakunnan induktiosilmukoiden kuuluvuuskartat löytyvät tilojen ovien pielistä sekä kuulokuvat.fi palvelustamme.

Kittilän seurakunnan induktiosilmukoiden kuuluvuuskartat

Käy kuuntelemassa kuinka hyvin kuulolaitteen T- tai MT-asennolla jumalanpalvelus kuuluu näissä tiloissa, kunhan kokoontumisrajoitukset hellittävät 

Palautetta kuulemisesta voit antaa myös kuulokuvat.fi palvelun kautta.