Uutiset

Uusien induktiosilmukkajärjestelmien laaduntarkastus jää useimmiten tekemättä

Julkaistu 13.08.2015

Uusien induktiosilmukkajärjestelmien laaduntarkastus jää useimmiten tekemättä

Qlu teki induktiosilmukoiden suunnittelua, asennusta ja tarkastusta koskevan kyselyn sähkösuunnittelijoille kesä-elokuussa. Kysely lähetettiin 400 henkilöille ja siihen on tullut elokuun toiselle viikolle mennessä riemastuttavasti yli 60 vastausta.

Lue lisää

Julkaistu 08.05.2015

Humakin Kuopion alueyksikkön ja Kantin yhteistyössä tekemä ohjelmasarja huonokuuloisuudesta alkaa YLE Puheella 9.5.2015

Humakin Kuopion alueyksikkö ja Kantti tekivät keväällä 2015 yhteistyössä ohjelmasarjan huonokuuloisuudesta. Ohjelmat huonokuuloisuudesta kuullaan Yle Puheen Aspekti-ohjelmassa lauantaisin 9.5.2015. alkaen. Ohjelma alkaa klo 9.00 ja se kuullaan uusintana sunnuntaina klo 22.00.

Lue lisää

Qlu Oy avaa kuuloaiheisen kilpailun: Kuvaa induktiosilmukasta kertova T-merkki ja kerro siitä meille.

Julkaistu 22.04.2015

Qlu Oy avaa kuuloaiheisen kilpailun: Kuvaa induktiosilmukasta kertova T-merkki ja kerro siitä meille.

T-merkki kertoo kuulolaitteen käyttäjille, että tilassa tai palvelutiskillä on toiminnassa induktiosilmukka ja heidän kannattaa laittaa kuulolaite T-asentoon kuulakseen hyvin. Ikävä kyllä tilanne ei ole aina näin. Merkkejä on paikoissa joissa ei ole induktiosilmukkaa, laitteet on rikki tai huonossa kunnossa. Qlu Oy pyrkii kartoittamaan kaikkien Suomen julkisten tilojen induktiosilmukoiden toiminnan ja julkaisemaan ne kuuluvuuskarttojen kera palvelussa maps.qlu.fi. Kuulolaitteiden käyttäjät ja heidän ystävänsä löytävät palvelumme avulla tilat ja niissä olevat alueet, joissa induktiosilmukka toimii todistetusti hyvin. Auta meitä löytämään tiloja ja palvelutiskejä, joita ei ole vielä kartoitettu, niin autat omalta osaltasi parantamaan kuulolaitteen käyttäjille tarjottavia palveluja.

Lue lisää

Yhteistyössä Kuuloliitto

Tee ehdotus julkisen tilan kartoituksesta

Ehdota kartoitusta

Haluatko tehdä yhteistyötä kanssamme?

Ota yhteyttä!