Uutiset

Tampere-talolla kuuluu hyvin

Julkaistu 05.04.2018

Tampere-talolla kuuluu hyvin

Tampere-talo on Pohjoismaiden suurin konsertti- ja kongressikeskus. Vuodessa kävijöitä on lähes puoli miljoonaa. Tiloihin pääsee kulkemaan esteettömästi ja kuulolaitteen käyttäjät myös kuulevat tilaisuuksien ohjelman esteettömästi.

Lue lisää

Induktiosilmukka tuo puheen kuuluviin

Julkaistu 19.03.2018

Induktiosilmukka tuo puheen kuuluviin

Kuntatekniikka-lehden numerossa 1/2018 on artikkeli Qlu:n tekemästä Kuntatalon induktiosilmukkajärjestelmän asentamisesta ja kartoituksesta. Jutussa on haastateltu Qlu:n perustajia Mikko Hahoa ja Juha Nikulaa.

Lue lisää

Vuosi 2018 on esteettömyyden teemavuosi

Julkaistu 12.03.2018

Vuosi 2018 on esteettömyyden teemavuosi

Kuuloliitto on Qlu:n tärkeä yhteistyökumppani. Missiomme on tuottaa palveluita ja ratkaisuja, jotka auttavat huonokuuloisia henkilöitä toimimaan yhteiskunnassa yhdenvertaisina normaalikuuloisten kanssa. Kuulolaitteen käyttäjiltä saatu palaute on meille arvokasta, sillä sen avulla voimme kehittää toimintaamme. Vuosi 2018 on Kuuloliitolla esteettömyyden teemavuosi. Teemavuoden 2018 tavoitteena on lisätä tietoisuutta ja näkyvyyttä siitä, missä asioissa ja tilanteissa kuulovammaisten esteettömyys tulisi ottaa huomioon. Slogan ”Esteettömyyttä yhdessä” kuvaa yhteistyön merkitystä esteettömyyden eteenpäin viemisessä.

Lue lisää

Yhteistyössä Kuuloliitto

Tee ehdotus julkisen tilan kartoituksesta

Ehdota kartoitusta

Haluatko tehdä yhteistyötä kanssamme?

Ota yhteyttä!