Tervetuloa osastollemme B-238 Sähkö Valo Tele AV 2024 messuille 7.-9.2.2024 Jyväskylään.

Pohjoismaiden suurimmat sähköalan messut järjestetään 7.−9.2.2024 Jyväskylässä, Paviljongissa. Jyväskylässä joka toinen vuosi järjestettävät Sähkömessut ovat toimineet alan tärkeimpänä kohtaamispaikkana jo yli 40 vuoden ajan.

Sähkö Valo Tele AV on koko toimialalle kaupallisesti tärkeä ja odotettu sosiaalinen tapahtuma. Alan tärkeimmille messuille kokoontuvat kaikki toimittajat, asiakkaat ja yhteistyökumppanit.

Tervetuloa arvostetuille ammattimessuille, jossa tapaat kollegat, löydät uusimmat tuotteet ja ratkaisut sekä päivität osaamisesi ja parannat yrityksesi tuottavuutta!

Sähkömessut tarjoavat kävijöilleen ainutlaatuisen kokonaiskuvan alan trendeistä sekä uusista teknologioista ja toimijoista.

Esittelemme osastollamme laajasti tarjoamiamme kuuloesteettömyyteen liittyviä asiantuntijapalveluja.

Qlu-ylläpitotarkastuksella varmistetaan induktiosilmukkajärjestelmän virheetön toiminta

Induktiosilmukkajärjestelmät ovat oikein suunniteltuina ja toteutettuna hyvin pitkäikäisiä. Tästä huolimatta tekemissämme ensimmäisessä 100 Qlu-ylläpitotarkastuksessa havaittiin yllättävän paljon vikoja. Jopa 38% induktiosilmukkajärjestelmistä toimi alkuperäisen Qlu-kartoituksen mittaustuloksia huonommin, eivätkä täyttäneet standardin vaatimuksia.

Onko kuulolaitteessasi Bluetooth Auracast -asento?

Moderneista kuulolaitteista löytyy usein mahdollisuus kytkeä kuulolaite puhelimeen tai kuulolaitevalmistajan omaan lisälaitteeseen Bluetoothin avulla. Tästä innostuneena monet laitevalmistajat ja maahantuojat ovat jo julistaneet induktiosilmukan kuolleeksi ja kauppaavat sen tilalle Bluetooth -pohjaisia järjestelmiä. Todettakoon se jo heti tässä vaiheessa, että yleiskäyttöiseksi äänensiirtojärjestelmäksi soveltuvaa Bluetooth pohjaista järjestelmää ei ole vielä olemassa. Kuulolaitteessasi ei siis ole Bluetooth -asentoa, jolla voit korvata tutun ja turvallisen T-asennon.

Vapaaehtoiset mukaan selvittämään induktiosilmukoiden toimintaa

Vaikuta kuuloesteettömyyden toteutumiseen - ryhdy esiselvittäjäksi

Qlu tarjoaa Kuuloliiton jäsenille uuden web-portaalin, jossa he voivat arvioida induktiosilmukoiden toimintaa kokoontumistiloissa ja palvelupisteissä, joihin ei ole tehty kuuluvuuskartoitusta. Esiselvitys on helppo tehdä ja se voidaan tehdä joko kuulolaitteella tai kentänvoimakkuusmittarilla. Esiselvitys antaa pohjatietoa kuulemisolosuhteista, mutta ei ole riittävä todiste induktiosilmukkajärjestelmän äänen laadusta ja kuuluvuudesta.

Kuuloesteettömyyttä koko Suomeen – Qlu:n vuosi 2022

Vuonna 2022 Qlu toimitti kuuloesteettömyyttä koko Suomeen Helsingistä Inariin ja vahvisti asemaansa kuuloesteettömyyden ja induktiosilmukkaratkaisujen johtavana asiantuntijana. Teimme induktiosilmukkasuunnittelua enemmän kuin koskaan, suunnittelimme ja rakensimme uusiksi silmukoita uusiinkin uudisrakennuskohteisiin, johon urakoitsijat olivat toteuttaneet silmukat tiloihin sopimattomalla 1960-luvun tekniikalla. Lisäksi teimme kuuloesteettömyyskonsultointia, vianetsintää ja järjestelmien korjauksia. Kaikessa tavoitteena oli aidosti tarkoituksenmukaisesti toimivat induktiosilmukkajärjestelmät, jotka hyödyttävät kuulolaitteen käyttäjiä.