2018

Maaliskuun 3. on maailman kuulopäivä

Julkaistu 02.03.2018

Maaliskuun 3. on maailman kuulopäivä

Joka vuosi maaliskuun kolmantena päivänä vietetään maailman kuulopäivää. Maailman terveysjärjestön WHO:n tarkoituksena on päivän avulla lisätä tietoisuutta melun aiheuttamasta kuulon heikentymisestä ja keinoista ennaltaehkäistä kuulovaurioita. Vuoden 2018 teemana on ”Hear the future”, kuule tulevaisuus.

Lue lisää

Uusi asetus rakennusten esteettömyydestä

Julkaistu 13.02.2018

Uusi asetus rakennusten esteettömyydestä

Valtioneuvoston asetus rakennusten esteettömyydestä (241/2017) astui voimaan 1.1. 2018. Asetuksen 12 § mukaan ”Jos katsomossa, auditoriossa, juhla-, kokous- tai ravintolasalissa, opetustilassa tai muussa vastaavassa kokoontumistilassa tai yleisön palvelutilassa on äänentoistojärjestelmä, siinä on oltava induktiosilmukka tai muu vastaava äänensiirtojärjestelmä.”

Lue lisää

QLU kansainvälisen induktiosilmukkajärjestön jäseneksi

Julkaistu 17.01.2018

QLU kansainvälisen induktiosilmukkajärjestön jäseneksi

Qlu Oy liittyi joulukuussa 2017 asiantuntijajäseneksi International Hearing Loop Manufacturers Association (IHLMA) toimialajärjestöön. Järjestön jäseninä on johtavia induktiosilmukkajärjestelmien valmistajia sekä asiantuntijaorganisaatioita, jotka edistävät kuuloesteettömien kokoontumis- ja palvelutilojen toteuttamista induktiosilmukkajärjestelmien avulla. Jäsenet ovat sitoutuneet toiminnassaan tuomaan aidosti hyötyä kuulolaitteen käyttäjille.

Lue lisää

Yhteistyössä Kuuloliitto

Tee ehdotus julkisen tilan kartoituksesta

Ehdota kartoitusta

Haluatko tehdä yhteistyötä kanssamme?

Ota yhteyttä!