Induktiosilmukoiden laatukartoitus

Kartoituspalvelu

Siirry  Kuulokuvat.fi -palveluun

Katso video Qlu-kartoituksesta.

 

Qlu-kartoituksella parannat asiakaspalvelua

 

Qlu Oy testaa puolueettomasti ja luotettavasti induktiosilmukan laadun. Kerromme induktiosilmukan toiminnan laadusta kuvin ja sanoin.

 

Qlu mittausjärjestelmän avulla induktiosilmukan laatu voidaan mitata 30 cm tarkkuudella, ja muodostaa tilasta kattava kuuluvuuskartta. Mittausjärjestelmä mittaa induktiosilmukan signaalin voimakkuuden, häiriöetäisyyden, taajuusvasteen ja ulkopuoliset kuuluvuuteen vaikuttavat häiriökentät. Signaalin laatu mitataan koko kuuntelutilasta. Laadimme tilasta kuuluvuuskartan, jossa signaalin laatu esitetään värikoodein. Kuuluvuuskartta voidaan sijoittaa näkyviin sekä tilaan että verkkopalveluumme, kuulokuvat.fi. Näin kuulolaitetta käyttävä asiakas voi ennalta tutustua induktiosilmukan tarjoamiin kuunteluolosuhteisiin.


Tuotamme Qlu-kartoituksen tilaajalle häiriökartan, jossa näkyvät sähköverkon synnyttämät häiriökentät. Kartan avulla tilan haltija voi toteuttaa sähköverkon parannukset ja minimoida häiriöiden aiheuttamat ongelmat.

 

 

Näin Qlu-kartoitus toimii

Tarkastamme järjestelmän ja säädämme sen toimimaan laitevalmistajan ohjeita ja uusinta induktiosilmukkastandardia SFS-EN 60118-4 (IEC 60118-4:2014) noudattaen parhaaseen mahdolliseen tilaan.


Minimissään tarvitsemme pääsyn kartoitettavaan tilaan ja silmukkavahvistimen sijoituspaikkaan. Kartoitustyötämme helpottaa, jos saamme tilasta pohjapiirroksen tai tiedämme etukäteen summittaisesti tilan koon, muodon ja rakennusmateriaalit. Jos tilassa toimivan silmukkavahvistimen tyyppi on tiedossamme ennen kartoitusta, voimme ottaa mukaamme uuden laitteen korvaamaan vioittuneen. Kartoitustyö kestää tyypillisesti tunnista kolmeen tuntiin.

 

 

Tee ehdotus julkisen tilan kartoituksesta.


Kysy lisää tai pyydä tarjous!

 

 

 

 

 

Yhteistyössä Kuuloliitto

Tee ehdotus julkisen tilan kartoituksesta

Ehdota kartoitusta

Haluatko tehdä yhteistyötä kanssamme?

Ota yhteyttä!